Even voorstellen

Mijn naam is Christien Bonk en ik ben NFG-geregistreerd psychosociaal therapeut. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als therapeut. Voorheen ben ik 20 jaar betrokken geweest bij een Internationale organisatie. Wereldwijd heb ik mensen met diverse achtergronden ontmoet en veel ervaring hiermee opgedaan. 

In 2009 heb ik mijn opleiding voor psychosociaal therapeut en kindertherapie afgerond en aansluitend relatietherapie gevolgd. 

Mijn visie op de mens is dat ieder mens uniek is en er toe doet. Mijn passie is om mensen te helpen vanuit hun hart te gaan leven en zo zichzelf weer te hervinden. Dat brengt balans en rust in je leven en dat geeft houvast om goede keuzes te kunnen maken. 

Het doel van therapie is dat je de weg naar het hart in vrijheid terug kunt vinden. Dat iemand nieuwe mogelijkheden ontdekt en tot bloei komt. Ik steun je graag met deze reis naar je hart.

Mijn christelijke identiteit is belangrijk in mijn leven en werk. Wanneer jij de christelijke overtuiging niet deelt, biedt ik je hulp met dezelfde betrokkenheid. 

Een ieder is welkom. 

Christien Bonk