Even voorstellen

Mijn naam is Christien Bonk, moeder van drie kinderen en zeven kleinkinderen. 
Als vrijwilliger ben ik tiental jaren actief betrokken geweest bij een Internationale vrouwen organisatie, daar heb ik mensen met diverse achtergronden ontmoet en veel ervaring opgedaan. Ook was ik actief in het vrijwilligerswerk op het gebied van pastorale zorg in mijn kerkelijke gemeente en bij diverse landelijke organisaties.

Het verlangen groeide om op dit gebied mij verder te ontwikkelen en koos voor de HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut bij Bureau de Roos in Epe. In het laatste jaar van de opleiding heb ik een specialisatiejaar voor kindertherapie gevolgd. Een jaar later relatietherapie. 

Het is mijn diepste verlangen om mensen in de ruimte te zetten zodat zij de weg naar het hart in vrijheid terug kunnen vinden. Om vandaaruit tot bloei te komen, zodat het leven weer kan gaan stromen zoals dat oorspronkelijk voor de mens was bedoeld. Echt jezelf zijn.

Wat mijzelf betreft staat deskundigheid en wetenschappelijk verantwoordelijk handelen voorop. Dat ik christen ben is in mijn eigen leven van onschatbare waarde. 
In relationeel contact stem ik mij echter af op de belevingswereld van de ander. 

Een ieder is welkom.